2022-04-09 07:41:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma olyasmivel kell foglalkoznod, amiről azt gondoltad, már rég túljutottál rajta

Napi horoszkóp április 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ne azon bánkódj, amit hiányol az életedből, hanem inkább örülj annak, amid van. Az anyagi értékeken is túl kellene látnod: van sok olyan értéked, melyek pénzben nem mérhetők. Ki tudná megsaccolni például a téged körbevevő szeretet árát?

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Jupiter és a Neptunusz együttállása nagy megérzéseket, ihletettséget és szerencsét jelez. A sorsod új fordulatot vehet ezen a szép napon, amikor az érzések, a szeretet áradását tapasztalhatod a családodban, otthonodban, barátaid társaságában.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Inkább ne tervezz semmit mára, hanem hagyd, hogy spontán történjenek meg a dolgok. A programok örökös hajszolása nem engedi, hogy valami olyasmi történjen meg veled, amire már régen vágytál, amit talán el is feledtél.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Jupiter és a Neptunusz együttállása még fogékonyabbá tesz a spirituális tapasztalatok, élmények irányába. Figyelj nagyon a ma éjszakai álmodra, mert különleges üzenetet közvetíthet az égiektől.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lelkileg megújulsz, mert egy beszélgetésnek köszönhetően ráébredsz végre, mi is lehet az igazi életcélod. Tele vagy lelkesedéssel, úgy érzed, vége az életedet övező bizonytalanságoknak. A belső tűz átsegít a nehézségeken, a bizonyosságod kapaszkodó.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha egyedül érzed magad, akkor miért nem keresed más emberek társaságát? A kesergés helyett végre emeld fel a telefont, és hívd fel a régi barátot. Egy kávézásra, sétára, mozira ő is kapható. Érezd jól magad, megérdemled!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma valahogy más színben látod a párodat, mint az utóbbi időben szoktad. Lehull a fátyol, ami miatt másképp láttad a valóságot. Hogy ez mit jelent, az azon is múlik, milyen a párod valójában. Tűnhet jobbnak, kedvesebbnek, érzelmesebbnek vagy önzőbbnek.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A munkád remek, össze kell magát szedni annak, aki ugyanazt a teljesítményt akarja hozni, mint te. A bolygók nagyon sok szórakozást és ismerkedést, flörtölést jeleznek ezen a héten. Lehet, hogy a lelki társad az, akivel mostanában megismerkedsz. Az is lehetséges, hogy ingatlan ügyekkel is foglalkoznod kell: akár akarod, akár nem, lehet ez hagyaték rendezése is.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Értékes meglátásaid, felismeréseid vannak, amik nagyon sok segítséget jelenthetnek valakinek a környezetedben. Ki az, aki most nagyon számít a támogatásodra? Vedd észre az illetőt!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Hirtelen felindultságodban elküldhetsz valakit magadtól, pedig nincs okod igazán haragudni az illetőre. Minél előbb kérj tőle bocsánatot, annál kevesebb ideje lesz az illetőnek ellened ágálni, és a haragja sem terebélyesedik.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma olyasmivel kell foglalkoznod, amiről azt gondoltad, már rég túljutottál rajta. Valami mégis van a mélyben, ami nem hagy nyugodni. Ma pontot teszel a végére.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Jupiter és a Neptunusz együttállása kedvező fordulatot jelez lelkiekben és a fizikai síkon egyaránt. Ha van párkapcsolatod, az most virágba borul, ha szingli vagy, akkor sorsfordító találkozásban lehet részed, bár elképzelhető, hogy a szerelem „álruhában” érkezik. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: